Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
K1X piedāvā iegūt preces savā īpašumā par velti …
Publicēts 18. septembrī, 2008.
Eiropas basketbola portāls www.ballineurope.com sadarbībā ar sporta preču firmu K1X piedāvā iespēju iegūt savā īpašumā preces no K1X. Tā kā nekas nav absolūti balts un nenāk par tādas pašas krāsas velti, tad arī šeit ir pāris uzdevumi, kas ir jāizdara, lai iegūtu balvas. Respektīvi, šajos divos portālos ir noslēpta parole, ar kuras palīdzību, tad mēs arī varam atminēt šo mīklu.

Lietas, kas ir jāizdara

Nr 1. Apskatīt portālu www.ballineurope.com un atrast paroles pirmo daļu (vārdu).
Nr 2. Apskatīt portālu www.k1x.com un atrast paroles otro daļu.
Nr 3. Sūtīt atrisinājumu uz info@k1x.com ( Ja jūs tiešām esat atraduši paroli, tad sūtot neaizmirstiet norādīt arī savus izmērus un adresi)

Tātad pēdējais brīdis jeb iesūtīšanas termiņš, kad vēl var paspēt kaut ko iegūt ir 30. septembris, un pēc tam pieci laimīgie saņems e-pastu ar priecīgo vēsti par balvu saņemšanu. Un, lai meklēšanu padarītu vieglāku, tiek dots arī mājiens meklēt pēdējos trijos komentāros.

Pats brends jeb zīmols K1X radās 1993. gadā ar domu specializēties vairāk uz basketbola apģērbu ražošanu, bet laikam ar to bija par maz un K1X laida pārdošanā arī brīvā laika apģērbu. Vairāk ar viņu piedāvājumu varat iepazīties viņu mājas lapā. Ja runa iet par Latviju, tad laikam vienīgā vieta kur šis zīmols ir pieejams ir veikals Streetshop, tomēr jūs iegūsiet minimālu ieskatu par šīs firmas preču klāstu.

Tomēr, ja tev negribas tērēt naudu, esi acīgs, patīk viktorīnas un veiksme ir tava stiprā puse, tad atrodi paroli un laimē balvas. Varu vēl pateikt to, ka ar pirmo paroles daļu es tiku galā diezgan viegli, un tagad visiem atklāju, ka paroles pirmais vārds ir K1X Savukārt ar otru daļu negāja, kā cerēts un parole netika atrasta, bet domāju, ka līdz 30. septembrim to paspēšu izdarīt.

Ja gadījumā kāds atrod ātrāk vai arī strādā šajā kompanijā, lai dod kādu mājienu. Lai veicas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: