Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Par amerikāņu strītbola šovu arēnā Rīga
Publicēts 19. oktobrī, 2008.
Stāsts par to kā gāja strītbola šovā Arēnā Rīga...

ar Amerikāņu strītbola šovu…

Jump to Comments

Esmu tikko kā atgriezies no arēnas Rīga, kur norisinājās Triobet strītbola šovs un varu padalīties ar iespaidiem par redzēto. Sakumā par skatītājiem, kuri bija sanākuši ne pārāk kuplā skaitā, bet abas vidējās tribīnes tomēr pamanījās aizpildīt. Grūti spriest tas ir maz vai daudz, tomēr domāju , ka savu izvēli atnākt neviens nenožēloja.

Jau iesildoties Amerikas strītbola zvaigznes demonstrēja iespaidīgus bumbas triecienus grozā no augšas, ko skatītāji pavadīja ar ovācijām. Jā tieši šie neredzēti bumbas triecieni grozā no augšās bija tie, kas skatītājus vilināja uz šo šovu. Un atlētiskie aizokeāna puikas nelika vilties, jo jau ar pirmajam sekundēm, tika demonstrēti ekskluzīvi Slam Dunk. Barons pretī atbildēja ar vairākiem tālmetieniem un pus tālajiem metieniem. Tā ari spēle ritēja mierīga garā ik pa laikam priecējot skatītājus ar kādu lielisku lēcienu.

Puslaika pārtraukumā bija Slum dunk konkurss, kur pēc nosacīta žūrijas vērtējuma uzvarēja Air Up There , jeb Mr. 720 . Viņš ari mēģināja savu slavenāko triecienu grozā no augšas par 720 grādiem, diemžēl šoreiz tas viņam neizdevās. To varat aplūkot iepriekšējā raksta pievienotajā video.

Kopumā jāsaka, ka spēlē nekas ārkārtēji interesants nenotika līdz 3. ceturdaļai, kad Elmis izdriblēja bumbu starp kājām pašam Hot Sauce. Tas laikam viņu krietni saniknoja un viņš sāka demonstrēt savas prasmes uz pilni atdevi. Viss vairāk laikam dabūja ciest Mārtiņs Kravčenko, kurš tika apspēlēts neskaitāmas reizes pēc kārtas. Domāju, ka spēlēt strītbolu viņš tagad vairs kādu laiku negribēs. Tas iedvesmoja arī Pat Da Roc, kurš ari nepažēloja vairākus spēlētājus.

Šie momenti lika domāt, ka spēles kulminācija ir sasniegta, bet es patīkami kļūdījos. Jau pieminētais Elmis aptuveni minūti pirms spelēs beigām pārripināja bumbu sev pāri mugurai, tad ar galvu iemeta to pret Pat Da Roc seju un novilka viņam šortus. Tas tik tiešām bija traki, un skatītāji varēja lekt gaisā. Vēlāk būs pieejams ari video. Jo aprakstīt vārdiem to ir praktiski neiespējami.

Spēli, protams, uzvarēja AND 1, bet tas nebūt nav galvenais. Kopumā jāsaka, ka šis šovs attaisnoja uz sevi liktās cerības, un es būtu gatavs apmeklēt šādu spēli vēlreiz. Tik daudz emociju, triecienu no augšas, lielisks dribls, tas viennozīmīgi bija tā vērts.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: