Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Strītbols VS Basketbols
Publicēts 7. oktobrī, 2008.
Protams , ka atkal rakstu par pēdējā laika aktuālākajiem notikumiem, Latvijas strītbola dzīvē. Jā, tā ir gaidāmā spēle pret Amerikāņu strītbola zvaigznēm, kas ieradīsies Latvijā 17. oktobrī. Par to kādi spēlētāji būs Latvijā jūs varat izlasīt oficiālajā mājas lapā, bet par lielāko zvaigzni, ko būs iespēja vērot ir jāsauc Hot Sauce.


 

Par amerikāņu zvaigznēm, manuprāt, esmu rakstījis un informējis ļoti daudz, un tagad kārta ir pienākusi noskaidrot pretiniekus. Šo spēli varētu nodēvēt par dueli starp basketbolu un strītbolu, jo pretī strītbolistiem stāsies basketbola klubs Barons/LMT. Domājams, ka arī šajā cīņā simtprocentīgi neizdosies noskaidrot, kura veida pārstāvji ir labāki, jo spēles rit pēc pārāk dažādiem noteikumiem. Un visticamāk spēle tiks aizvadīta tādā kā zvaigžņu spēles atmosfērā, jo galvenā doma ir spēlēt nevis uz rezultātu, bet izklaidēt skatītājus, ļaut tiem baudīt šovu un trikus, ko tie ikdienā (Latvijā) nav pārāk bieži redzējuši.

 

Interesanti vai Barons/LMT spelēs labākajā sastāvā? Jo iepriekšējā dienā tiem ir spēle pret Kauņas Žalgiri un grūti iedomāties, ka basketbola šovs tiem būs svarīgāks par rezultātu Baltijas basketbola līgā. Lai ar kādu sastāvu izvēlētos spēlēt Barons/LMT, spēlēt pret šiem spēlētājiem viņiem būs neskaitāmi grūtāk un sarežģītāk nekā ierasti, jo noteikumos ir atļauts praktiski viss, kas labi izskatās un ir acij tīkams. Nekādu nostaigātu, nestas bumbas, dažreiz ari laukuma robežas tiek atstātas novārtā. Šajā dienā noteikumi paliks otrajā plānā un virsroka tiks dota emocijām. Un es esmu gandrīz pilnīgi pārliecināts, ka šī spēle būs daudz skatāmāka nekā Latvijas vai Baltijas basketbola līgas zvaigžņu spēles.

 

Organizētāju sākotnējā doma gan bija mazliet citāda, par ko viņi paši informēja šajā vēstulē. Doma bija sapulcināt labākos vietējos strītbola spēlētājus un ļaut tiem spēlēt pret šo sapņu komandu. Bet diemžēl man, nezināmi apstākļi lika tiem domas mainīt. Jāpiebilst, ka Igaunijā pretinieki būs Tallinas Kalev , savukārt Lietuvā tā būs Lietuvas Rytas komanda. Vislielākā neapmierinātība ar šo organizatoru lēmumu varētu būt lietuviešiem, jo viņiem šī strītbola spēlētāju komanda jau bija nokomplektēta.Tomēŗ pēc tam no organizetājiem vairs netiek saņemtas nekādas atbildes vēstules un iestājas relatīvs klusuma periods. Pēc šīs pauzes. tiek vienkārši paziņots, ka spēlēs pilnīgi cita komanda. Varētu būt diezgan liels rūgtums sirdīs, jo vienu brīdi tev tiek piedāvāts katra strītbolista sapnis, un otru tas tiek atņemts tā it kā par to nemaz nebūtu runāts.

 


Komentāri (2)
Chirix: Tēma interesanta, bet gramatika gan tev vecīt tā klibo, ka brīžiem grūti saprast, ko esi domājis. Skolā par saliktiem pakārtotiem teikumiem nemācija vai? Un tautības latviešu valodā raksta ar mazo burtu pat jā tā ir "Dream team" basketbolistu tautība. Piedod, ka piekasos. Pats neesmu nekāds "Latvis Valodiņš", bet gramatika tomēr jāciena, ja gribi, lai lasītājs cienītu tavu tekstu un tevi pašu kā autoru.
07/10/2008 10:17
jurtchix: Paldies par aizrādijumu , centīšos laboties.
07/10/2008 10:24
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: